Som forfatter, redaktør og fotograf gennem mange år kan jeg ikke lade være med at bemærke, når et fotografisk emne eller område er mindre velbeskrevet i den danske faglitteratur. Når tiden og energien er til det, kaster jeg mig over nogle af disse forsømte emner. Emnerne fremgår af menuen øverst på siden.

De enkelte artikler

“Mennesker i fokus – juridisk set” har været offentliggjort i “Dansk Fotografi”, der udgives af Selskabet for Dansk Fotografi. Maj 2006. Du kan hente artiklen ved at klikke her.

“Farvestyring i praksis” fortæller, hvordan du kan styre farverne på dine print. Artiklen blev publiceret i “digital foto & print”, maj 2011. Du kan downloade artiklen ved at klikke her.

“Guide til Det neutrale gråfilter” er en e-bog, som du kan downloade ved at klikke her.
I forbindelse med artiklen har jeg lavet en Lukketidsberegner, som kan anvendes til at aflæse lukketider ved langtidseksponeringer.
Du kan hente den ved at klikke i undermenuen til Medier om foto øverst på siden. Herfra kan du også downloade en beregner af samspillet mellem lukketid, blænde og ISO.

Forside_Det_neutrale_gr__filter_600px

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>